Strategies Voor Beginners

Als je hebt bestudeerd en begrepen mijn vorige posts over de fundamenten van binaire optie FX trading en binaire opties indicatoren , je bent nu klaar om te ruilen voor echt. Hier zijn 3 verschillende optiesonline.com – Is het gewoon oplichterij? strategieën die ik gebruik, kies één op basis van uw risicobereidheid. Succes!

Conservatieve Lange-termijn strategie

Deze strategie is voor degenen die hier nieuw zijn voor dit spel en willen opbouwen hun kapitaal langzaam en gestaag. Het punt van deze strategie is om risico’s te minimaliseren en te wachten voor de perfecte setup op de kaart.

In dit geval is de perfecte setup maakt nuttige link gebruik van de ZigZag laatste 2 punten, en teken een Fibonacci tussen hen in de richting van de trend.

Teken je fibo van punt 1 naar punt 2 voor een neerwaartse trend, en vice versa voor een uptrend. Uw doel is 161,8 projectie niveau.

Om het signaal volwaardig is, moet er een terugtrekken naar zijn tussen 50 – 88,6. Hoe hoger de retracement gaat, sterker Hier wordt uitgelegd het signaal. In het bovenstaande voorbeeld, de retracement gebeurt naast de nummer 2 in de hoogste linkerhoek.

Ze sleutel hier is om geduldig te zijn totdat alle 3 factoren line-up.

De ingang regel is:

– Prijs raakt Fibonacci projectie niveau 161.8.

– Prijs is binnen of buiten de grenzen van het rode kanaal.

– Value Grafiek raakt level 8 of hoger

Uw Vervaldatum kan tussen 5 en 20 minuten. En uw doel is 1-2 transacties per dag.

En het beheer van geld suggestie voor deze strategie is om 2 gelijke biedingen per dag in te nemen gedurende 20 dagen.Verhoog uw positie met 50% de volgende dag. Als je verliest, beginnen met de laatste set van de biedingen:

Dag 1: 10 + 10

Dag 2: 15 + 15

Dag 3: 21 + 21 … enzovoorts. Je moet http://www.optiesonline.com/plus500/ rond 5k in de winst te bereiken binnen 20 dagen, en volgende maand gewoon opnieuw beginnen of doorgaan waar u gebleven.

Semi-conservatieve strategie

De semi conservatieve strategie is gericht op 4-6 transacties per dag. De regels zijn hetzelfde als voor de conservatieve strategie, maar met één uitzondering: We nemen de handel op Fibonacci projectie niveau 127 en 161.8.

Nu, voor level 127 handel, zou ik adviseren de handel met meer dan 6 minuten naar de afloop niet te nemen. Dit komt omdat meestal een level 127 is een consolidatie niveau om kopers / verkopers te trekken in de trend om meer liquiditeit en de prijs draagt meestal op in de richting van de trend in de komende 3 kaarsen te krijgen.

De regels voor toegang zijn hetzelfde als bij de behoudende strategie:

– Value Grafiek raakt level 8

– Prijs is in de rode zone

– Prijs raakt de Fibonacci 127 projectie niveau

Gebruik dezelfde money management als met conservatieve strategie, maar uw inkomsten sneller toenemen.

En vergeet niet, je moet aan de stok met de toelatingsregeling.

Nu, de volgende strategie is een zeer agressieve dat de middelen van gezonde handel definieert. Deze strategie vormt het gebruik van de prijs cycli en Fibonacci-reeks in snelle handel. Transacties zijn niet alleen genomen op niveaus 127 en 161,8, maar ook op breakouts. En Fibonacci niveaus worden getrokken voor elke cyclus. Deze strategie benutten ook het volledige potentieel van waarde charts.

Boven u geleerd wat u de jacht, waar je prooi te vinden, en hoe je zak sommige prooi stabiel en veilig. Nu zullen we gaan na de BIG 5.

Aggressive Strategy

Kijk naar de grafiek hieronder, hoeveel prijs cycli zie je?

 

Ja, 9 cycli. Nu, verander je zigzag indicator parameters 2,1,1. Hoeveel korte termijn de prijs cycli zie je nu?

 

Yup, 41+ korte termijn de prijs cycli. In werkelijkheid zijn er nog veel meer, maar laten we het niet al te moeilijk te maken. Elk van deze cycli is een Fibonacci-reeks met een hoog-laag-retracement-projectie-reverse. Kijk naar de grafiek hieronder:

 

Nu wordt het ingewikkeld en prachtig:

  1. De Fibonacci wordt getrokken tussen de punten 1 en 2 (in lichtblauw) en aangegeven op waarde brengt de laatste hoog en laag, respectievelijk 1 en 2. Nu hebben we de levels en wacht op de retracement die een lont, of een volledige kaars kan zijn. Boven de retracement gebied is de witte doos gekenmerkt door 3 en de groene kaars eronder details die doos.
  2. De setup is klaar als het retracement kaars wordt gevolgd door een rode kaars in de richting van de trend. Nu wakker.
  3. De volgende rode kaars sluit onder de opening van de groene retracement kaars, maar het heeft nog niet aan waarde grafiek niveau 6, noch de regressie kanalen binnenste band. Deze wordt gekenmerkt door de licht blauwe rechthoek. Dus dit is onze eerste breakout kaars van deze specifieke volgorde. We gaan PUT 10 seconden voor het einde van deze kaars, als de volgende kaars bearish zal zijn, met 90% waarschijnlijkheid. Deze wordt gekenmerkt door 3 PUT op de grafiek hierboven.
  4. De volgende kaars sluit onder onze 100 Fibonacci-niveau, maar niet raakt LEVEL 127, wat betekent dat het onder het dieptepunt van de huidige reeks gesloten. We gaan PUT 10 seconden voor het einde van deze kaars, omdat het zal worden gevolgd door een bearish kaars of 2-3 bearish kaarsen welk niveau Fibonacci niveau 161.8 zal bereiken. Deze handel is vertegenwoordigd op de kaart met 1 PUT.
  5. De laatste bearish kaars raakt Fibonacci niveau van 161,8 en de waarde grafiek niveau -8 en ook de omtrek van de rode zone, zodat we een oproep plaatsen.

Binnen elke prijs cyclus tussen de 3 punten zijn er gemiddeld 3 ITM handel setups tijdens de normale volatiliteit marktomstandigheden. En voor deze strategie is het vanzelfsprekend dat als je dat niet doet ‘voelen’ de beroeps- of iets over de setup niet goed lijkt, neem het niet en wacht op de volgende.

Deze strategie zal produceren ongeveer 100 setups per valutapaar per dag, dus gebruik het verstandig, en zeer zeker om het hoofd te leren voordat je springt in volle stoom.

De 3 strategieën hier uitgelegd werken voor alle valutaparen, grondstoffen, aandelen en indices. Maar zelfs met de conservatieve strategie, een handelaar kan uitstekende resultaten opleveren als ze de handel 5-6 activa, en neem 2 hoge waarschijnlijkheid trades per activa per dag.

Zoals gebruikelijk verlof reactie hieronder als u vragen hebt. Gelukkig Trading!